Wie zijn wij?

Bijles Zoetermeer

Bijlesdocente Henriëtte Daelman.Henriette heeft de afgelopen jaren heel veel leerlingen bijles gegeven, studievaardigheden bijgebracht en geholpen met de begeleiding voor het maken van hun huiswerk. Ze heeft bijles gegeven aan kinderen die moeite hebben met leren, aan hoogbegaafde kinderen (ook die moeten wel eens leren hoe ze moeten studeren), maar ook aan leerlingen die gewoon moeite hebben met één of meerdere vakken en daarbij graag ondersteuning willen.


Na jarenlang  bij de grootste organisatie voor studiebegeleiding van Nederland gewerkt te hebben heeft ze in januari 2012 Bijles Zoetermeer opgezet. Ze wilde bij haar eigen bedrijf graag een meer persoonlijke aanpak van de leerlingen realiseren, het bijlesgeven naar een hoger niveau tillen en meer tijd in de begeleiding stoppen.


Vanaf het begin is het enorm druk geweest. Leerlingen worden doorverwezen door school, komen via andere leerlingen bij Bijles Zoetermeer of vinden ons zelf via internet. 


In juli 2017 is Henriette verhuisd naar Zeeland, Bruinisse, waar ze verder gaat met het geven van bijlessen aan leerlingen bij haar thuis, maar ze is ook bijles online gaan geven. De overgang hiernaar is voor de leerlingen probleemloos verlopen.


Bijlesdocente Nicky Moor   

 

Nicky studeert Engelse Taal en Cultuur op de Universiteit van Leiden nadat ze een aantal jaar de lerarenopleiding Maatschappijleer heeft gedaan, waar het lesgeven haar natuurlijk goed is aangeleerd. Zij heeft ook veel ervaring opgedaan met het (zelfstandig) lesgeven in de klas.


 

Nicky is door Henriette opgeleid in het geven van de bijlessen en stelt diezelfde hoge kwaliteitseisen. Ook Nicky heeft veel ervaring in het geven van bijles aan allerlei leerlingen en heeft vaak te maken gehad met leerlingen met een rugzakje, de ouders waren vol lof over haar. 


 

Nicky is bekwaam in het geven van studievaardigheden en zij geeft bijlessen in de vakken Nederlands, Engels, Frans en kan ook bijles geven in Aardrijkskunde, Geschiedenis en Maatschappijleer. Als extra opleiding voor Engels heeft zij IELTS gedaan, het meest gebruikte systeem om mensen op te leiden tot het niveau van native speaker.


 

 

 

Onze grote kracht is dat wij goed begrijpen wat de leerlingen niet snappen en waar ze op vastlopen. Wij kunnen daardoor heel gericht uitleggen. Bovendien zijn wij heel vindingrijk in het uitleggen van de stof op verschillende manieren.Bij ons houdt de begeleiding van een leerling niet op als hij of zij de deur uit is, wij blijven ook buiten het bijlesuur onderzoeken hoe we de leerling nog beter kunnen helpen en ondersteunen en hebben samen regelmatig overleg over de leerlingen. Dat alles betaalt zich uit in betere prestaties van de leerling. Ouders en leerlingen waarderen dat en ons geeft dat veel energie.

Laatste nieuws


 

  • Er zijn nog plekken vrij voor bijlessen

 

  • Iedereen die bijles heeft gevolgd het afgelopen schooljaar is over!
  • De meesten hebbenhet jaar met goede cijfers afgesloten, gefeliciteerd!
  • Ook de eindexamenkandidaat is geslaagd, goed gewerkt!

Adres/Contact


 

Louis Armstrongrode 43


2717 CJ Zoetermeer


E-mail: info@bijleszoetermeer.nl


Telefoon: 06-220.840.23


 

Openingstijden: maandag t/m donderdag


 

KvK nummer: 5446252


Grevelingenhout 127


4311 NL Bruinisse


Bijles Zoetermeer is onderdeel van Bijles Maatwerk


Copyright @ Bijleszoetermeer.nl 2012 All Rights Reserved